На Хмельниччині рятувальники провели рейд на замерзлому Царському озері

На Хмельниччині рятувальники провели рейд на замерзлому Царському озері

05.02.16 17:02 0 579
4 лютого хмельницькі рятувальники разом із працівниками засобів масової інформації провели профілактичний рейд на одній із найбільших водойм обласного центру - Царському озері, аби поспілкуватися із любителями зимової риболовлі щодо правил безпечного перебування на льоду. Вдалині на кризі зібралося близько сотні рибалок, більшість із яких перебували посередині водойми. Лише завбачивши камери та людей у формі деякі із них почали неспішно збиратися та йти у бік берега.

Однак, ціллю перебування рятувальників на озері було саме інформування населення щодо основних правил безпеки під час зимової риболовлі та перебування на кризі. Під час спілкувався рятувальники вручали рибалкам листівки, у яких не лише прописані основні правила поведінки на льоду, але й інші корисні поради, як вберегтися від небезпеки вдома та на природі.

Деякі рибалки, щоб впевнити рятувальників та журналістів у власних знаннях, демонстрували як пробивається лунка, як працює ехолот та розповідали про те, як безпечно рибалити саме у цьому, добре їм знайомому, місці. Деякі любителі зимової риболовлі, котрих обминули увагою, самі цікавилися тим, що розповідають працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та навіть позували із своїм уловом.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: У Луцьку розпочато два ...

КОМЕНТАРІ