На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж у приватному житловому секторі

На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж у приватному житловому секторі

05.02.16 13:48 0 597
З метою запобігання виникненню пожеж, попередженню загибелі і травмуванню людей в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період працівники Служби порятунку «101» навчають населення правилам пожежної безпеки у побуті.

Так, 4 лютого красилівські рятувальники спільно з працівниками соціального захисту провели відпрацювання Котюржинецької сільської ради. Рейдова група відвідала оселі соціально незахищених верств населення: літніх людей, хворих, одиноких громадян та тих, що входять до так званої «групи ризику». У цієї категорії населення питання забезпечення пожежної безпеки помешкань, ремонти електрообладнання та пічного опалення стоять далеко не на першому місті, і як свідчить статистика, трагедії найчастіше виникають саме в таких оселях. Усім, кого відвідала рейдова група, надавалася консультативна допомога з правил пожежної безпеки та вручалися пам’ятки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.

Такі комплексні відпрацювання систематично проводитимуться і в інших населених пунктах району впродовж усього зимового пожежонебезпечного періоду.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області що ...

КОМЕНТАРІ