В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу в квартирі

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу в квартирі

05.02.16 17:23 0 758
03 лютого о 23:40 у м. Городня до Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу квартири в одному з багатоквартирних житлових будинків по вул. Бутька. На місце події через 5 хвилин прибуло два відділення 4-ї Державної пожежно рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та двох пожежних автоцистерн. На момент прибуття рятувальників відбувалося горіння дивану та стіни в одній із кімнат. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу о 00:00 локалізували та о 00:40 остаточно ліквідували.

Причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів. Господарі залишили в безпосередній близькості від дивану електрообігрівач в результаті чого зайнялися спалимі речі. Вогнем пошкоджено перекриття помешкання на площі 2 кв.м та домашні речі.

У зв'язку з цим, рятувальники радять дотримуватися правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів, слідкувати за їх справністю, не залишати без нагляду та встановлювати в безпосередній близькості від спалимих речей і матеріалів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Валерій Коровій: ...

КОМЕНТАРІ