Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж

05.02.16 14:52 0 578
Впродовж останньої доби на території Чернівецької області сталося 5 пожеж. Так, 3 лютого в селі Задубрівка Заставнівського району пожежа виникла в житловому будинку місцевої мешканки. Загорання сталося на горищі будинку, звідки по дерев’яних конструкціях перекриття споруди полум’я перекинулося на одну з кімнат будинку. Рятувальники з міст Чернівці та Заставна, які були направлені на місце події, ліквідували пожежу, запобігши розповсюдженню пожежі по всьому будинку. Вогнем частково знищено перекриття житлового будинку, меблі та пошкоджено кімнату. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок, в якому виникла пожежа. За попередньою інформацією, до пожежі призвело коротке замкнення електромережі.

В селі Бояни Новоселицького району сталася пожежа в господарській будівлі. Розповсюдженню вогню спряли дерев’яні конструкції будівлі та дрова, які зберігалися всередині будівлі. Рятувальники міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Бояни були направлені за місцем виклику. Вогнеборці ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню та врятували від знищення розташований поруч житловий будинок. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку.

Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися минулої доби на території Чернівецької області, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 43 ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ