В Житомирській області питанням виділення земельних ділянок займаються правоохоронні органи

В Житомирській області питанням виділення земельних ділянок займаються правоохоронні органи

06.02.16 18:44 0 663
На ім'я голови Житомирської обласної державної адміністрації надійшли звернення від представників громадськості та місцевих жителів Володарсько-Волинського та Черняхівського районів щодо неправомірності виділення земельних ділянок на території зазначених районів. Зокрема, 80 га земель запасу Рижанської сільської ради Володарсько-Волинського району та близько 2000 га на території Черняхівського району. Землі були надані людям, які не проживають на території Житомирської області.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів зустріч з виконуючим обов'язки начальника Головного управління держгеокадастру у Житомирській області Віталієм Ясаном та поставив завдання негайно скасувати відповідні накази.

04.02.16 головою ОДА були надіслані звернення до т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції Валерія Рудика та прокурора Житомирської області Любомира Війтовича щодо перевірки правомірності видачі даних наказів (дій посадових осіб).

«Прошу забезпечити відповідне реагування в межах чинного законодавства та перевірити правомірність видачі земельних ділянок в Володарсько-Волинському та Черняхівському районах Житомирської області, що були видані відповідно до наказів в.о. начальника Головного управління держгеокадастру у Житомирській області № 6-5/14-16-СГ – по № 6-45/174-16-СГ та №6-188/14-16-СГ – по №6-188/14-16-СГ», - зазначено у зверненні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівником поліції ...
Наступна новина: Валерій Коровій зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ