В Житомирській області задля безпеки рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням сільській місцевості

В Житомирській області задля безпеки рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням сільській місцевості

06.02.16 09:48 0 567
Співробітники Управління ДСНС України у Житомирській області постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо попередження загибелі та травмування людей в зимовий період. Профілактичні відпрацювання населених пунктів організовуються з метою зменшення кількість пожеж у житловому секторі, що виникають через необережність самих громадян. Ця діяльність включає в себе проведення роз'яснювальної роботи серед населення з пожежної безпеки та дій у разі виникнення надзвичайних ситуації, поширення серед населення пам'яток та інших наочних посібників.

Чергові такі заходи майже одночасно пройшли 5 лютого в селі Іванківці Житомирського району та в трьох селах Кільківської сільської ради Чуднівського району. Рятувальники спільно з правоохоронцями відпрацьовували житлові сектори, де мали місце пожежі з причини необережного поводження з вогнем. Під час таких візитів з населенням проводяться індивідуальні профілактичні бесіди з самотніми громадянами, соціально незахищеними верствами населення, пенсіонерами та багатодітними родинами.

Рятувальники спілкувалися з мешканцями села, розповідали основні правила пожежної безпеки, давали рекомендації як убезпечити себе та майно від надзвичайних подій, які можуть виникнути у побуті. Також громадянам були надані тематичні листівки з інформацією щодо правильної експлуатації пічного та газового опалення.

Окрім роботи в житловому секторі рятувальники відвідали місця водоймиі, де розповіли рибалкам про небезпеку виходу на кригу в період перепадів температури та про безпечне поводження на льоду.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: 50 жителів ...
Наступна новина: В Луцьку чотири сім’ї ...

КОМЕНТАРІ