Валерій Коровій зустрівся з головою правління Пенсійного фонду України (+фото)

Валерій Коровій зустрівся з головою правління Пенсійного фонду України (+фото)

06.02.16 18:48 0 628
Вінниччину з робочим візитом відвідав голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний. Посадовець прибув до регіону, аби взяти участь в обласній нараді та підсумувати роботу органів Пенсійного фонду у Вінницькій області за 2015 рік.

«Вінниця – піонер у запровадженні централізованої системи обслуговування. За цією системою місяць вже відпрацювали, тож хочу почути відгуки, поспілкуватися з працівниками», - зауважив Олексій Зарудний.

У рамках відвідин очільник установи зустрівся також з головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм.

Вітаючи керівника Пенсійного фонду України на Подільській землі, голова ОДА інформував посадовця про тенденції розвитку регіону. «Ситуація в області абсолютно нормальна, є повна співпраця та повне розуміння. Протягом року ми застабілізували ситуацію, регіон працює, розвивається. Це одна з небагатьох областей України, яка, незважаючи на всі труднощі, має достатньо позитивну динаміку по всіх економічних показниках», - повідомив Валерій Коровій.

Учасники зустрічі торкнулися питань оптимізації структури Пенсійного фонду та наближення його послуг до мешканців територій. «Коли буде повноцінно працювати централізована система, ми хочемо йти до громад, щоб там надавати послуги. Щоб це не був район чи місто, а щоб один-два працівники забезпечували відповідні послуги в територіях. Централізована система дозволяє це робити, тому буде вже не так важливо, де знаходиться адміністративний апарат», - зазначив голова правління ПФУ Олексій Зарудний.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Какие есть виды домкратов

КОМЕНТАРІ