Вінничина: у Могилів-Подільського району створено Асоціацію фермерів та приватних землевласників «Агроєдність» (+фото)

Вінничина: у Могилів-Подільського району створено Асоціацію фермерів та приватних землевласників «Агроєдність» (+фото)

06.02.16 08:55 0 615
За участю голови Могилів-Подільської РДА Олега Китасюка відбулись збори по створенню Асоціації фермерів та приватних землевласників Могилів – Подільського району.

В зібранні взяли участь голови, представники фермерських господарств, керівники сільськогосподарських формувань, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, депутати районної ради, представники громадських організацій.

В результаті, більшістю голосів, прийнято рішення про утворення Асоціації фермерів та приватних землевласників Могилів – Подільського району «Агроєдність», головою обрано керівника ФГ «Вільне» Цибульського В.В.,, також обрано склад Ради Асоціації з числа керівників сільськогосподарських підприємств району: Макушинський О.В., Єфремов А.М., Боднар О.І., Дудник В.А., Миронишена Г.М., Телеватюк Б.І.,Лантух І.П..

У ході зібрання учасники обговорили ряд питань, які виникають у процесі діяльності малих та середніх фермерських господарств, необхідності юридичного супроводу їхньої діяльності. Також порушувались питання щодо проблемних питань, що виникають під час податкового декларування, використання спеціального режиму ПДВ та укладання договорів на землі державної та приватної власності.

На завершення голова районної державної адміністрації Китасюк О.І. привітав всіх зі створенням Асоціації та зазначив, що для захисту інтересів селян необхідні такі структури, які відповідали б вимогам ринкової економіки, суспільно – політичним змінам, що відбуваються в суспільстві .



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: стан ...

КОМЕНТАРІ