У Чернівцях проходить ІІІ тур вакцинації проти поліомієліту

У Чернівцях проходить ІІІ тур вакцинації проти поліомієліту

06.02.16 12:33 0 855
Спільна нарада управління охорони здоров'я міської ради, Департаменту охорони здоров'я ОДА та управління освіти міської ради щодо проведення ІІІ туру вакцинації серед школярів міста в умовах перебування на обмежувальних заходах при оголошенні підвищення захворюваності на ГРВІ, в т.ч. грип, відбулася 3 лютого.

Було обговорено спільні дії щодо виконання обсягу щеплень та відповідного організаційного плану проведення даного заходу. За підсумками наради досягнуто повне порозуміння керівників галузей освіти та медицини щодо спільної мети – досягнення достатнього прошарку імунозахищених дітей проти поліомієліту.

Cтаном на 04.02.2016 року по м. Чернівцях, відповідно до запланованого ІІІ туру імунізації проти поліомієліту дітям від 2 місяців до 10 років, охоплення вакцинацій ІПВ складає 20,9%, вакцинацій ОПВ – 34,6%.

Негативних подій під час вакцинацій не зареєстровано. Особливого спостереження під час перебування в дитячому колективі в післявакцинальний період щеплені діти не потребують.

Також, розмежування в дитячому колективі дітей, котрі не отримали щеплень для профілактики поліомієліту взагалі або щеплені частково, з дітьми, котрі отримали вакцинацію ОПВ, не проводиться.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ