На Тернопіллі рятувальники Збаразького краю завітали до школярів

На Тернопіллі рятувальники Збаразького краю завітали до школярів

06.02.16 08:35 0 615
Знання правил поведінки на водних об’єктах та безумовне їх виконання є запорукою безпечного відпочинку без трагічних наслідків. Оскільки проведення роз’яснювальної роботи серед населення, з дітьми у школі, у засобах масової інформації органами, які реалізовують державну політику у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту відіграє значну роль щодо надання інформації про правила безпечної поведінки у різних сферах життя, 5 лютого рятувальники Збаразького районного відділу У ДСНС України у Тернопільській провели заняття із учнями 5-11 класів Збаразької ЗОШ № 1.

Під час заходу було розкрито питання безпечної поведінки на водоймах під час зимової риболовлі, іграх дітвори на скованих кригою водоймах тощо. Наголосили фахівці Служби порятунку і на першочергових діях у разі виникнення провалу людини під лід, надали практичну інформацію щодо надання невідкладної медичної допомоги постраждалому та представлено загальні правила поведінки на замерзлих водоймах.

Рятувальники Тернопільської області звертаються до громадян: «Будьте обачними та дотримуйтесь правил поведінки на замерзлих водоймах, адже легше попередити лихо, ніж терпіти наслідки від нього».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львівській області через ...

КОМЕНТАРІ