В Луцьку дозволи (ордери) на роботи з благоустрою/земляні роботи відтепер надаватимуть у департаменті муніципальної поліції

В Луцьку дозволи (ордери) на роботи з благоустрою/земляні роботи відтепер надаватимуть у департаменті муніципальної поліції

06.02.16 10:03 0 613
З 01 лютого 2016 року до повноважень департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради з департаменту житлово-комунального господарства було передано видачу дозволів (ордерів) на роботи з благоустрою/земляні роботи.

З 01 по 5 лютого 2016 року відділом контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради видано 5 аварійних ордерів. Ордери отримали:

ДКП «Луцьктепло» за адресами: пр. Відродження, 9-11, вул. С. Ковалевської, 16;

КП «Луцькводоканал» за адресою вул. Кафедральна, 19;

Луцька філія ПАТ «Волиньобленерго» за адресами: вул. Огієнка, 25, вул. Трункіна, 3в.

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та рішення Луцької міської ради від 29.07.2009 №44/2 «Про Правила благоустрою міста Луцька» видані ордери залишаються на контролі в департаменті муніципальної поліції стосовно дотримання термінів та відновлення благоустрою пошкодженої території.

В разі виявлення порушення та недотримання встановлених норм щодо відновлення благоустрою вказаних територій балансоутримувачів мереж буде притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст.152 КУпАП.

Департамент муніципальної поліції, 722649

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку чотири сім’ї ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ