В Луцьку депутати на другому пленарному засіданні третьої сесії міської ради обговорили виконання міських програм

В Луцьку депутати на другому пленарному засіданні третьої сесії міської ради обговорили виконання міських програм

06.02.16 09:08 0 778
Депутати зібралися на друге пленарне засідання третьої сесії міської ради. Обранці громади обговорили та взяли до відома: Програму підтримки дітей, молоді, жінок та сім'ї на 2012-2015 роки; Програму розвитку електронного урядування та інформатизації міста Луцька на 2013 - 2015 роки; Програму «Розвитку освіти м. Луцька на 2010-2015 роки»; Цільові програми у галузі охорони здоров'я.

Депутати внесли зміни до статуту комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги», заслухали та обговорили Програму розвитку фізичної культури та спорту в місті Луцьку на 2012-2016 роки і внесли зміни до цієї програми.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець у своєму виступі пояснив, що наказом управлівння у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації від 20.05.2015 № 216-од, зареєстрованого в головному управлівлінні юстиції у Волинській області 17.06.2015 за № 13/1423, затверджено грошову добову норму витрат на забезпеченння харчування учасників спортивних заходів. Відповідно до цього відбулося збільшення розміру грошової добової норми на забезпечення учасників спортивних заходів по всіх напрямках їх організації.

За останні чотири роки також спостерігається стрімкий ріст спортивних досягнень в окремих видах спорту, зокрема у важкій атлетиці, видах боротьби, велосипедному спорті, веслуванні на байдарках і каное, волейболі, легкій атлетиці, футболі, хокеї з шайбою, тенісі настільному (підготовлено 10 майстрів спорту міжнародного класу та 88 майстрів спорту України). Тож прийняття цього рішення необхідне для забезпечення повноцінного навчально-тренувального та змагального процесу спортсменів, дотримання вимог щодо виконання норм на забезпеченння харчування учасників спортивних заходів.

Прийняття рішення забезпечить підготовку спортивного резерву, сприятиме виконанню нормативів для участі спортсменів міста в чемпіонатах Європи, світу, Олімпійських іграх.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ