У Рівненській області перевірено готовність органів управління та об’єктових формувань обласної клінічної лікарні до реагування на надзвичайні ситуації,пов’язані з ризиками зимового періоду

У Рівненській області перевірено готовність органів управління та об’єктових формувань обласної клінічної лікарні до реагування на надзвичайні ситуації,пов’язані з ризиками зимового періоду

06.02.16 10:45 0 583
05 лютого рятувальники Рівненщини спільно з представниками правоохоронних органів, співробітниками Управління Служби безпеки України у Рівненській області провели спільні командно-штабні навчання щодо підвищення злагодженості дій органів управління та сил цивільного захисту обласної клінічної лікарні до реагування на надзвичайні ситуації в зимовий період.

Основною метою навчань було поглиблення теоретичних знань, набуття практичних умінь і відпрацювання практичних навичок, необхідних для проведення заходів з цивільного захисту, відпрацювання злагодженості дій органів управління та сил цивільного захисту під час проведення заходів цивільного захисту.

В ході відпрацювання декількох ввідних було перевірено готовність органів управління та об’єктових формувань до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, пов’язаних з ризиками зимового періоду, а також відпрацьовано взаємодію з обласними та міськими службами цивільного захисту під час ліквідації наслідків аварій.

У цілому, робота органів управління, служб цивільного захисту та об’єктових формувань щодо ліквідації умовних надзвичайних ситуацій була організована і злагоджена. Посадові особи отримали практичні навики щодо організації робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного характеру.

По завершенню навчань було підбито підсумки. Керівникам усіх задіяних служб та формувань цивільного захисту була надана організаційно-методична допомога у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ