У Рівненській області рятувальники роз’яснили селянам,як не допустити виникнення в житлі пожеж

У Рівненській області рятувальники роз’яснили селянам,як не допустити виникнення в житлі пожеж

06.02.16 13:38 0 622
5 лютого співробітники Гощанського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області та рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини провели профілактичне відпрацювання населених пунктів Дроздівської сільської ради, де нещодавно сталася пожежа із загибеллю людини. Працівники ДСНС спільно з депутатами сільської ради відвідали села Дроздів, Микулин та Горбів.

Співробітники Держслужби з НС роз’яснили господарям осель, як дотримуватися елементарних, проте вкрай важливих правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, під час користування газо- та електроприладами, звернули увагу громадян на окремі недоліки в протипожежному захисті помешкань та пояснили, як їх усунути, щоб не виникло біди.

Особливу увагу рятувальники зосередили на будинках, де проживають одинокі громадяни похилого віку, інваліди та багатодітні сім'ї.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали громадянам відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки життєдіяльності.

Гощанський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Обласна дитяча лікарня ...

КОМЕНТАРІ