В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку,яка виникла внаслідок несправності опалювальної печі

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку,яка виникла внаслідок несправності опалювальної печі

06.02.16 13:05 0 592
04 лютого о 06:50 до Служби порятунку "101" у Талалаївському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Займище, що за 18 кілометрів від районного центру. На місце події оперативно прибуло відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік особового складу та однієї одиниці пожежно-рятувальної техніки. На той момент вогнем було охоплено перекриття будинку. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу о 7:30 локалізували та о 8:20 остаточно ліквідували.

До її виникнення призвела відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем та дерев’яними конструкціями даху. Вогнем знищено перекриття на площі 3 кв.м, пошкоджено майно.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають! Щоб уникнути лиха, необхідно постійно стежити за справністю приладів опалення. Періодично слід здійснювати огляд зовнішнього стану печей і димарів на наявність тріщин та вчасно вживати заходи щодо усунення наявних протипожежних недоліків!

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Чернівці: Результати ...

КОМЕНТАРІ