В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь в урочистому відкритті Офісу з обслуговування великих платників податків

В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь в урочистому відкритті Офісу з обслуговування великих платників податків

07.02.16 15:37 0 538
З нагоди відкриття Луцького управління СДПІ з обслуговування великих платників податків у м. Львові МГУ Державної фіскальної служби України до обласного центру завітали голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров та начальник Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників Євген Бамбізов. Були тут й голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк, представники великого бізнесу.

У своєму вітальному слові до учасників урочистостей Роман Насіров наголосив на важливості розпочатої роботи, адже це не просто відкриття чергового відділення фіскальної служби, а насамперед – своєрідний зв'язок бізнесу з регіоном, ведення бізнесу, допомога керівництву області та міста у залученні інвестицій.

Опісля урочистого перерізання стрічки, посадовці оглянули приміщення Офісу великих платників податків. Там створенні усі умови для ефективного обслуговування представників бізнесу.

Потому керівники Державної фіскальної служби України та органів місцевої влади зустрілися з колективом головного управління ДФС у Волинській області, аби проаналізувати результати роботи та обговорити проблемні питання ради розвитку регіону.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ