Держкомтелерадіо запрошує видавців до участі у конкурсі

Держкомтелерадіо запрошує видавців до участі у конкурсі "Українська книга-2017"

07.02.16 16:18 0 544
Держкомтелерадіо розпочав прийом заявок до проекту переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2017 рік.

Пропозиції до проекту приймаються Держкомтелерадіо від видавництв та видавничих організацій різних форм власності з 1 лютого до 1 липня 2016 року. Відповідно до нового, затвердженого у 2016 році, Порядку реалізації бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга» видавці повинні подати Держкомтелерадіо заявки на випуск видань, які відповідають сформованим тематичним розділам, але не більше трьох заявок на один тематичний розділ:

* видання для дітей та юнацтва;

* твори класиків української літератури та сучасних українських авторів (у тому числі твори лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка, за які вони отримали премію);

* твори видатних зарубіжних авторів (у перекладі державною мовою);

* науково-популярні видання, довідкові та інформаційні видання (енциклопедії, довідники, словники тощо);

* видання мовами національних меншин України;

* переклади творів українських авторів іноземними мовами;

* видання військово-патріотичного спрямування.

Зразки документів, які слід подавати видавцям для участі у бюджетній програмі «Українська книга», розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо за адресою http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/archive/main?cat_id=34138.

Пропозиції приймаються у паперовому вигляді за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, та дублюються в електронній формі на e-mail:larisa@comin.gov.ua або Ukrainbook@comin.gov.ua.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ