У Рівненській області рятувальники провели навчання на території лікарні

У Рівненській області рятувальники провели навчання на території лікарні

07.02.16 15:18 0 540
05 лютого на території Рівненської центральної районної лікарні в смт. Клевань рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини провели тактико-спеціальні навчання щодо ліквідації умовної надзвичайної ситуації, спричиненої вибухом у приміщенні котельні.

Відповідно до тактичного задуму навчань, в котельні, що на території лікарні, стався вибух. На момент вибуху в котельні знаходився один працівник. Персонал лікарні повідомив Службу порятунку про надзвичайну подію. Бійці ДСНС, які оперативно прибули на місце події, в апаратах захисту органів дихання провели розвідку та евакуювали постраждалого працівника котельні. Паралельно з цим, вогнеборці подали на гасіння умовної пожежі водяний ствол. Завдяки злагодженим діям рятувальників та персоналу лікарні умовну пожежу було швидко ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню за межі осередку загоряння.

Підбиваючи підсумки навчань, начальник управління реагування на НС ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Павловський зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, персоналу об’єкту та задіяних служб цивільного захисту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню. Поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та ефективно, а найголовніше - не допущено загибелі та травмування людей».

Загалом, до навчань було залучено 8 чоловік особового складу Служби порятунку та 2 одиниці техніки.

Рятувальники планують в подальшому провести заняття з керівництвом та технічним персоналом зазначеного об’єкту щодо порядку дій під час виникнення можливих надзвичайних ситуацій, практично відпрацювати дії в умовах надзвичайних ситуацій та дій при проведенні першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ