В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу в дерев’яному магазині

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу в дерев’яному магазині

07.02.16 08:31 0 551
5 лютого о 19:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному магазині продовольчих та побутових товарів, що в селі Червона Волока Лугинського району.

До прибуття фахівців ДСНС господар та односельчани намагались загасити займання, проте самотужки їм це зробити не вдалось, тому і викликали вогнеборців.

Черговим відділенням 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини, який прибув на виклик, було встановлено, що горить перекриття, стіни зсередини будівлі та промислові та продовольчі товари. Під час проведення розвідки з’ясувалося, що осередок загоряння знаходиться в середині магазину.

Зусиллями рятувальників пожежу було локалізовано о 20:05 та ліквідовано о 21:00. Вогнем знищено 1 кв. м перекриття та пошкоджено частково промислові та продовольчі товари.

До ліквідації займання залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Попередньо встановлено, що причиною виникнення пожежі могло стати коротке замикання в електромережі. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми нанесених збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ