В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано пожежу у приватному житловому будинку

08.02.16 15:48 0 607
06 лютого о 17:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному будинку на території Соколовського дачного масиву Житомирського району. До місця виклику було направлено два чергових караули рятувальників з 1-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

Вогнеборцями було встановлено, що горить дах житлового будинку та приміщення кухні. Зусиллями бійців ДСНС о 19:47 пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю будівлі та деякі речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих не виявлено.

Як повідомив власник будинку, він знаходився вдома, вийшовши на кухню щоб підкинути дров у піч, помітив мерехтіння освітлення. Також його увагу привернув запах горілого з приміщення коридору. Відчинивши туди двері, чоловік побачив, що горить одяг та шафа з домашніми речами. Він відразу ж побіг до сусіда, що мешкав поруч та поросив його викликати вогнеборців.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 8 чоловік особового складу рятувальників та дві одиниці пожежної техніки.

Попередньо встановлено, що ймовірною причиною виникнення вогню могло стати коротке замикання в електромережі. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Закарпаття: поліцейські ...

КОМЕНТАРІ