Закарпаття: поліцейські «відшліфували» майстерність керування службовими автомобілями в екстремальних ситуаціях

Закарпаття: поліцейські «відшліфували» майстерність керування службовими автомобілями в екстремальних ситуаціях

08.02.16 15:57 0 556
На чолі з київськими професійними гонщиками інспектори відділу безпеки дорожнього руху відпрацьовували майстерність екстремального водіння. Їздили вони і в умовах ожеледиці, змійкою, заднім ходом, а також пригадали маневрування та різке гальмування.

Вчора на автостоянці на ринку Красднодонців в м. Ужгороді, інспектори поліції відпрацьовували елементи екстремального керування на службових автомобілях. Їхніми наставниками стали професійні інструктори з Києва.

Несення служби на автошляхах області, потребує щоденної і безперервної майстерності. Тому відпрацювати свої навички та вміння прийшли навіть і ті інспектори поліції, за спиною яких багаторічний водійський стаж.

Правоохоронці поїздили змійкою, що дало змогу пригадати маневрування, які є невід’ємним елементом керування транспортним засобом.

Для створення справжнього льодового покриття на асфальті, було задіяно автомобіль пожежно-рятувальної частини м. Ужгорода. Рятувальники облили відведену ділянку проїжджої частини водою, яка згодом замерзла. Саме тут правоохоронці відтворювали їзду в екстремальних ситуаціях.

* Такі заняття завжди відкладають в пам’яті багаж знань, які допомагають нашим хлопцям під час несення служби зберігати життя не тільки учасникам дорожнього руху, але і своє. Їхнє бажання поновлювати свої навички викликає тільки повагу, адже їх безпека за кермом службового автомобіля – це і мій спокій, як безпосереднього керівника підрозділу, а також спокій їхніх рідних. Тому ми і надалі будемо продовжувати тренування, щоб працівники всього підрозділу укріпили свої професійні навички, – сказав в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху головного управління Національної поліції Олексій Співак.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ