Особливості лыкарського препарату «Karipain»

Особливості лыкарського препарату «Karipain»

09.02.16 20:20 0 1147

Сьогодні «Karipain» - це найактуальніший і поширеніший медичний засіб у боротьбі із захворюваннями хребта і суглобів. Його ефективність доведено клінічно, і пацієнти висловлюються про препарат, як про найкращий засіб в лікуванні своїх хвороб.

Для чого призначають даний препарат?

«Каріпаїн» призначається для застосування при остеохондрозі, міжхребцевих грижах, дискогенним радикуліті, остеоартриті, остеоартрозі, суглобових контрактур.
Його визнано, як найкращий засіб, що знімає больові синдроми в хребті та суглобах, який відповідає за зупинку запальних процесів, а також сприяє регенерації міжхребцевих дисків і хрящової тканини, покращуючи мікроциркуляцію в тканинах. «Каріпаїн» використовують також як терапевтичний засіб тоді, коли погано гояться рани при травмах і опіках та для усунення келоїдних рубців.

Складові препарату

Основними складовими препарату є виключно біологічно активні речовини рослинного і тваринного походження, такі як:

  • Папаїн;
  • Глюкозамін;
  • Гіалуронова кислота.

Чим знаменні дані діючі речовини у складі «Каріпаїн»?

Папаїн - це повністю природний фермент рослинного походження, який виходить з молочного соку плодів папайї. Даний фермент впливає виключно на хрящові тканини хребта і суглобів. За характером своєї ферментативної дії він носить ще одне найменування - «рослинний пепсин». Однак на відміну від пепсину і трипсину, папаїн відомий своєю активністю не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах (діапазон рН 3-12).

Глюкозамін має відношення до глікопротеїнів і бере активну участь у побудові хрящової тканини і синтезі багатьох інших елементів. Дана діюча речовина застосовується в терапії захворювань хребта і суглобів, як натуральний метаболіт в якості засобу, який може надати захисну і регенеративну дію відносно хрящових тканин. В організмі людини він використовується хондроцитами, як вихідний матеріал для синтезу протеогліканів і глікозаміногліканів.

Гіалуронова кислота - це один з найважливіших компонентів суглобової рідини. Саме дана діюча речовина значно пригнічує дегенерацію хряща і звільняє протеогліканів з позаклітинного матриксу хрящової тканини, забезпечуючи захист поверхні суглобового хряща і нормалізацію властивостей суглобової рідини, а також зниження больових симптомів.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Майстер по ремонту ...

КОМЕНТАРІ