В Луцьку v-й відкритий міжнародний турнір з волейболу пам’яті видатного волейболіста визначив переможців

В Луцьку v-й відкритий міжнародний турнір з волейболу пам’яті видатного волейболіста визначив переможців

09.02.16 14:31 0 633
У суботу в спортивному залі обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) відбувся V-й відкритий міжнародний турнір з волейболу пам'яті видатного волейболіста Сергія Семенюка.

Вшановувати майстра спорту України з волейболу, президента волейбольного клубу «Підшипник» до нашого міста прибули гості – команди «ПП Борідка» з міста Ковеля, «Єдність» з м. Броди, «Дружба» з м. Червонограда Львівської області, команда «Спартакус» з м. Адамувка (Польща). Також участь у турнірі брали і луцькі команди: «Олюртранс» та «СКФ Україна», у складах яких були гравці, які в минулому виступали і тренувалися під керівництвом Сергія Федоровича.

На урочистому відкритті міжнародного турніру, учасників спортивного дійства вітали Луцький міський голова Микола Романюк, голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець і син легендарного волейболіста Андрій Семенюк. Вони подякували всім, хто і надалі продовжує справу Сергія Семенюка, побажали спортсменам гарної гри і перемоги найсильнішим.

Трибуни спортивної школи заповнили палкі любителі волейболу, друзі та родичі Сергія Федоровича. Серед уболівальників було чимало дружин і дітей учасників змагань, які палко вболівали за своїх кумирів.

А щоб трибуни не сумували, їх під час перерв розважала команда групи підтримки черлідерів «Diamonds Stars» (керівник Влада Приймачук) і пісенні виступи у виконанні “двоюрідного брата Дзідзьо» - Дзірдзьо, які стали нововведенням цьогорічного міжнародного турніру.

За регламентом турніру шість команд були поділені на дві групи, в яких за коловою системою із трьох партій до двох перемог проводилися ігри.

У групі «А», не зазнавши поразок, премогла команда «Олюртранс» Луцьк. Друге місце у червоноградської «Дружби», а третє – у ковельської «Борідки».

В групі «Б» перемогу святкували гості – бродівська «Єдність». «СКФ Україна» Луцьк – друга, а на третій сходинці – польська команда «Спартакус».

В матчі за третє місце зустрічалися команди «Дружба» з м. Червоноград і «СКФ Україна» Луцьк, які посіли другі сходинки у своїх групах. Лише у першій партії точилася запекла боротьба, переможцями якої були лучани з рахунком 25:21. У другій партії львівська команда знову не втримала напору команди підшипникового заводу і поступилася з рахунком 14:25. Отож перемога з рахунком 2:0 і «СКФ Україна» Луцьк здобуває бронзові нагороди міжнародного турніру.

Як і прогнозувалося, окрасою цьогорічного турніру, стала фінальна гра між командами «Олюртранс» Луцьк і «Єдність» Броди. По ходу гри кожна з команд раз по раз виходила вперед. Проте досвід і концентрація зусиль, уміння вести боротьбу до кінця, взяло гору у першій партії, яку лучани виграли з рахунком 25:20. У другій – знову явна перевага лучан – 25:17 і в підсумку перемога в грі - 2:0. Ця перемога стала «золотою» для лучан, а Бродовські спортсмени – другі.

На урочистому закритті команди-призери нагороджені кубками, дипломами, медалями та призами від організаторів змагань та спонсорів. Також спеціальні призи були вручені кращим гравцям міжнародного турніру: Андрію Доморецькому («ПП Борідка» Ковель), Олегу Ракушняку («Єдність» Броди), Ігорю Рясику («Олюртранс» Луцьк), Руслану Паньківу («СКФ Україна» Луцьк), Роману Зарівному («Дружба» Червоноград) і Артуреку Пану («Спартакус» Польща).

Дипломи та призи за чіткий арбітраж турніру отримали і судді: Микола Гамалійчук, Костянтин Жигун, Ігор Кравчук і Юрій Царук. Також було відзначено і завідувача відділенням спортивної медицини ВОКЛ Людмилу Когут, яка постійно обслуговує волейбольні турніри.

Організатори, учасники висловлюють слова вдячності партнерам та спонсорам: депутату обласної ради, президенту команди “Олюртранс” Юрію Гупалу, директору ОДЮСШ Богуславу Галицькому, дирекції торгової марки “Дмитрук”, торгової мережі «Червона калина», будівельної компанії “Маневичі Агробуд”, а також міському голові Миколі Романюку за сприяння в проведенні міжнародного волейбольного турніру.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Теребовлянській ...

КОМЕНТАРІ