У Волинській області протягом минулих вихідних рятувальники ліквідували 7 пожеж

У Волинській області протягом минулих вихідних рятувальники ліквідували 7 пожеж

09.02.16 11:17 0 533
6-7 лютого співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 7 пожеж. Випадки загорань зафіксовані у Володимир-Волинському, Іваничівському, Луцькому, Ратнівському та Старовижівському районах. Серед основних причин пожеж - несправність пічного опалення, необережне поводження з вогнем невстановлених осіб та коротке замикання електромережі.

Зокрема 6 лютого у селі Секунь Старовижівського району внаслідок короткого замикання електромережі загорілася господарська споруда. О 05:12 клуби диму з-під покрівлі помітили сусіди і викликали рятувальників. О 06:00 бійці ДПРЧ-16 ліквідували горіння, проте вогонь встиг пошкодити дах та стелю. Крім того, цієї ж доби зафіксовані пожежі у господарських спорудах у селах Жашковичі Іваничівського району та Галина Воля Старовижівського.

Крім того, 6 лютого трапилася пожежа у дерев'яному житловому будинку в селі Красностав Володимир-Волинського району. За попередніми даними, лихо трапилося через несправне пічне опалення.

7 лютого дві пожежі виникло в Іваничівському районі: горіла дерев'яна літня кухня у селі Заболотці, а у селі Тишковичі — цегляна господарська споруда.

Управління ДСНС області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, не перевантажувати електричні мережі потужними споживачами, пильнувати за справністю пічного опалення та бути пильними при використанні відкритого вогню у побуті.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: у Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ