Цивільний Корпус «Азов» презентував на Вінниччині новий проект «Інтелект Nації» (+фото)

Цивільний Корпус «Азов» презентував на Вінниччині новий проект «Інтелект Nації» (+фото)

09.02.16 09:16 0 699
8 лютого в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації відбулася презентація проекту «Інтелект Nації», ініційованого вінницьким осередком Цивільного Корпусу «Азов».

Метою проекту є підвищення фінансової та економічної обізнаності населення, особливо учасників антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областях, їх родин, переселенців з окупованих територій, а також пересічних вінничан, які виявлять бажання взяти участь в даному проекті.

В заході взяли участь голова вінницького осередку Цивільного Корпусу «Азов» Олександр Яремчук, викладачі Вінницького кооперативного інституту, проректор з науково-педагогічної роботи Людмила Прицюк, проректор з гуманітарної освіти та соціальних питань Олена Солоїд, завідувач кафедри обліку і аудиту Людмила Олійник, а також представники друкованих та електронних засобів масової інформації.

Проект проходить за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, зокрема Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та є безкоштовним для його учасників.

«Вже виявили бажання долучитися до проекту викладачі й студенти інших навчальних закладів, зокрема Вінницького національного медичного університету, а також волонтери-правознавці та інші спеціалісти з даних питань підвищення фінансової та економічної культури» – розповів Олександр Яремчук.

У ході реалізації вінницький осередок Цивільного Корпусу «Азов» разом з Вінницьким кооперативним інститутом ініціювали відкриті курси, які будуть проводити фахівці з економіки, спеціалісти, викладачі, науково-педагогічні працівники інституту. Лекції відбуватимуться щовівторка, о 18:00 в приміщенні «Книжки» (Хмельницьке шосе 7, каб. 112) й будуть висвітлювати актуальні питання основ фінансової грамотності, соціальної допомоги, управління грошовими коштами, змін законодавства про оподаткування, а також азів створення власного бізнесу. «Боротися можна не лише зброєю, але й знаннями» – зазначила Людмила Прицюк.

Організатори проекту сподіваються, що його учасники отримають знання, які допоможуть їм швидко та якісно опанувати особливості економічної культури, які знадобляться в повсякденному житті.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ