На території Вінницької області перебуває більше 11 тисяч іноземців та осіб без громадянства (+фото)

На території Вінницької області перебуває більше 11 тисяч іноземців та осіб без громадянства (+фото)

09.02.16 10:32 0 522
Про це 8 лютого на апаратній нараді в облдержадміністрації повідомив начальник управління державної міграційної служби України у Вінницькій області Борис Наливайко.

За його словами, в 2015 році в області спостерігається тенденція збільшення кількості перебування іноземців та осіб без громадянства в Вінницькій області. На в області постійно проживає - 8320 іноземців, 2860 особи перебувають тимчасово та 2226 іноземців є студентами у ВУЗах м.Вінниці.

За даними посадовця: «У Вінницькій області протягом 2015 року на обліку перебувало 35 біженців та 20 осіб, що потребують додаткового захисту. 72 особи отримали дозвіл на працевлаштування та 71 особа займається релігійною діяльністю. В примусовому порядку видворено за межі держави 6 іноземців, скорочено термін перебування 5 особам, 187 іноземців повернуто до своїх країн походження, цей показник майже в два рази більший ніж 2014 року. Заборонено в'їзд в країну 21 особі».

У минулому році, за словами Бориса Наливайка, 5 громадян інших держав інвестували понад 100 тис. доларів США в економіку області і, відповідно, через Кабінет Міністрів України отримали дозвіл на еміграцію.

«У продовж останніх років завдяки вжитим дієвим заходам УДМС, ГУНП, СБУ та ДПС вдалося значно зменшити кількість громадян Сомалі, які використовували область для транзиту до країн Західної Європи», - повідомив Борис Наливайко.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на грип та ГРВІ ...
Наступна новина: На Хмельниччині за добу ...

КОМЕНТАРІ