В Житомирській області зведення за вихідні

В Житомирській області зведення за вихідні

09.02.16 16:06 0 567


За минулі вихідні дні на автошляхах Житомирщини зафіксовано 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 5 людей отримали тілесні ушкодження.

7 лютого близько 20.15 в обласному центрі водій автомобіля «Субару-Легасі», 34-річний житель м. Житомира, здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ-110307», під керуванням 27-річного жителя смт. Черняхова, який рухався в попутному напрямку попереду. У результаті ДТП сталося перекидання автомобіля «ЗАЗ», а автомобіль Субару здійснив виїзд на тротуар, де стався наїзд на пішохода, 27-річного місцевого жителя. Унаслідок ДТП обидва водії та пішохід отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

7 лютого близько 21.40 в м. Житомирі на перехресті вул. Ватутіна-Щорса водій автомобіля «Форд Сієра», 27-річний житомирянин, рухаючись по вул. Ватутіна в напрямку проспекту Миру, здійснив зіткнення з автомобілем «Сузукі Свіфт», під керуванням 34-річного жителя обласного центру, який, рухаючись у зустрічному напрямку, здійснював маневр повороту ліворуч. Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Сузукі», 1964 р.н., жителька м. Житомира, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Нині триває з'ясування всіх причин та обставин подій.

Шановні водії! Керуючи своїми транспортними засобами, будьте уважними та обачними. Задля власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху, виявляйте повагу один до одного та пішоходів, дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: У Чернігівській міській ...

КОМЕНТАРІ