У ДТП на Київському шосе ніхто з людей не постраждав

У ДТП на Київському шосе ніхто з людей не постраждав

09.02.16 17:28 0 512


7 лютого у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі 3 автомобілів, серед яких поліцейська ВАЗівка. Ніхто з людей не постраждав. Триває з'ясування всіх обставин.

Близько 17.20 на перехресті Київського шосе та провул. Старокиївського в обласному центрі автомобіль ВАЗ-2107, за кермом якого знаходився 29-річний житель м. Коростишева, здійснив зіткнення зі службовим автомобілем поліції ВАЗ-21099, що рухався попереду у попутному напрямку і зупинився (з відповідно увімкненим покажчиком повороту) для виконання маневру повороту вліво.

Попередньо встановлено, що водій ВАЗ-2107 не вибрав безпечної швидкості та не помітив службового автомобіля поліції, у результаті чого здійснив зіткнення передньою лівою частиною транспортного засобу у задню праву частину поліцейського авто.

Внаслідок цього службовий автомобіль відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося друге зіткнення із транспортним засобом «Chevrolet Aveo» під керуванням житомирянина, який рухався у сторону обласного центру і після удару зупинився, зіткнувшись з електроопорою на узбіччі.

Ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди тілесних ушкоджень не отримав.

За попередніми висновками, водії усіх транспортних засобів перебували у тверезому стані. У них було відібрано зразки крові для дослідження на вміст алкоголю.

На місці пригоди відносно водія ВАЗ-2107 оформлено адміністративний протокол про правопорушення, передбачене ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За вказаним фактом Головне управління Національної поліції в Житомирській області проводить службове розслідування, матеріали якого будуть передані в прокуратуру для прийняття рішення відповідно до законодавства.

За інформацією відділу комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині у минулому ...

КОМЕНТАРІ