В Закарпатській області протягом суботньої ночі поліцейські виявили семеро п’яних водіїв та затримали вантажівку з 30 кубометрами лісу

В Закарпатській області протягом суботньої ночі поліцейські виявили семеро п’яних водіїв та затримали вантажівку з 30 кубометрами лісу

09.02.16 09:39 0 567
Протягом спільного рейду відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУ НП та ротою поліції особливого призначення, на території Свалявського району, серед всіх виявлених правопорушень, тільки п’яних керманичів семеро. Також затримано вантажівку з 30 кубометрами лісу.

В ніч з суботи на неділю на території Свалявського району інспектори відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУ НП спільно з ротою поліції особливого призначення провели спільний рейд.

Протягом ночі, окрім всіх інших виявлених правопорушень, в поле зору потрапили відразу семеро водіїв, які керували своїми автомобілями в стані алкогольного сп’яніння. На всіх правопорушників складені адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП .

Цієї ж ночі була затримана вантажівка, водій якої перевозив 30 кубометрів деревини. Під час перевірки супровідних документів на вказаний вантаж, виникли сумніви щодо їх достовірності.

Вказаний автомобіль, до вирішення питань по суті, поміщено на штраф майданчик Свалявського ВП.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Козівській школі на ...

КОМЕНТАРІ