Тернопілля: у санаторію на Зборівщині проходитимуть реабілітацію діти із зони проведення АТО

Тернопілля: у санаторію на Зборівщині проходитимуть реабілітацію діти із зони проведення АТО

09.02.16 09:01 0 518
Про соціальну адаптацію дітей із зони проведення АТО у рамках німецьно - українського проекту вів мову на нараді з відповідальними керівниками відділів та управлінь районної державної адміністрації Ігор Яворський за участю першого заступника голови рда Михайла Бігуса.

Цей проект допоможе швидше адаптуватися до мирного життя дітям з тимчасово переселених родин із зони проведення бойових дій, дітям учасників АТО та малозабезпеченим згуртуватися, отримати кваліфіковану психологічну допомогу, оздоровитися і з користю провести час. Для цього обрали ТЗОВ «Санаторій «Барвінок» Офтольмологічний санаторій», що на Зборівщині.

На завершення, Ігор Богданович дав учасникам наради відповідні доручення: скласти списки дітей, які візьмуть участь у даному проекті та підготувати відповідний лист до Тернопільського обласного відділення Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО.

Також Ігор Богданович ознайомив учасників наради з умовами проекту молодіжних зустрічей «Давайте зустрінемось» для обміну досвідом між студентами України та Німеччини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ