У Рівненській області апеляційну скаргу екс-правоохоронця на обвинувальний вирок суду залишено без задоволення

У Рівненській області апеляційну скаргу екс-правоохоронця на обвинувальний вирок суду залишено без задоволення

09.02.16 15:38 0 568
Апеляційним судом Рівненської області відмовлено у задоволенні апеляційної скарги колишнього слідчого міліції на обвинувальний вирок Рівненського міського суду.

Як вже повідомлялося, судом першої інстанції 07.12.2015 екс-міліціонера визнано винним у службовій недбалості, що завдала істотну шкоду охоронюваним законом правам, інтересам громадянина та спричинила тяжкі наслідки (ознаки кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 367 КК України). Йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки із встановленням іспитового терміну – 1 рік і 6 місяців, із позбавленням права обіймати посади, пов'язані з владними повноваженнями та здійсненням правоохоронної діяльності, на той же строк.

Зокрема, доведено, що правоохоронець, неналежно виконуючи покладені на нього службові обов'язки через несумлінне ставлення до них, не забезпечив належне збереження вилучених у громадянина грошових коштів у сумі 80 тис дол США, які у подальшому були викрадені з приміщення обласного управління міліції.

На вказаний вирок суду першої інстанції засуджений подав апеляційну скаргу, у якій він просив вирок скасувати та визнати його невинним у вчиненні інкримінованого злочину.

- Апеляційним судом Рівненської області 08.02.2016, апеляційну скаргу засудженого залишено без задоволення, - про це повідомив державний обвинувач, прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокурати Рівненської області Андрій Бабич.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку виявлено ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ