На Хмельниччині рятувальники взяли участь у батьківських зборах в одному із навчальних закладів міста

На Хмельниччині рятувальники взяли участь у батьківських зборах в одному із навчальних закладів міста

09.02.16 10:00 0 847
Днями в Хмельницькій середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 24 відбулись батьківські збори, на які завітали хмельницькі рятувальники. Батьки учнів 6-8 класів зібралися ввечері після роботи, аби обговорити питання дитячої безпеки та дізнатися від рятувальників поради, як вберегти житло від пожеж.

Захід розпочався з наведення статистики пожеж у житловому секторі та загибелі дітей на них в м. Хмельницькому. Рятувальники наголосили, що надзвичайна подія може статися навіть у благополучній родині, через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Передусім, пожежі стаються там, де використовують саморобні опалювальні прилади, обігрівають домівки газовими плитами для приготування їжі, експлуатують несправне пічне опалення та, коли малеча залишається без нагляду.

Відповідальність за безпеку дітей несуть передусім батьки, тому працівники ДСНС надали поради як необхідно навчати своїх дітей пожежній безпеці в побуті, нагадали алгоритм дій під час виникнення пожежі та надання першої допомоги постраждалим.

Співробітники ДСНС звернули увагу на заборону використання піротехніки та будь-яких знайдених невідомих вибухонебезпечних предметів. На завершення батькам та вчителям навчального закладу були вручені листівки та пам’ятки застережливого характеру.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Слідчим відділом ...
Наступна новина: В Луцьку на грип та ГРВІ ...

КОМЕНТАРІ