Зробимо Україну чистою разом!

Зробимо Україну чистою разом!

10.02.16 19:14 0 739
У Житомирі зібралися представники органів влади, активісти, волонтери для обговорення актуальних питання екології та довкілля. 8 лютого розпочався «Обласний форум взаємодії» в рамках Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!», організований ГО «Let's do it, Ukraine».

Такі форуми заплановані у всіх регіонах України за участі обласних координаторів акції, волонтерів, партнерів, ЗМІ та представників влади.

У рамках форуму відбуватимуться обласні робочі наради координаторів акції «Зробимо Україну чистою разом!», круглі столи, тренінги для лідерів та дискусії.

Метою форуму є:

* створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді;

* формування національної свідомості відповідального ставлення до довкілля та активізації її громадянської позиції;

* збільшення кількості молоді, залученої до програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня громадянської свідомості шляхом налагодження системної просвітницької, інформаційної роботи за участю установ, які працюють з молоддю, інститутів громадянського суспільства, молодіжних працівників, волонтерів, ЗМІ, влади та бізнесу;

* підвищення рівня самоорганізації і самоврядування інститутів громадянського суспільства та їх осередків, а також забезпечення залучення молоді до волонтерства, як форми суспільно значущої діяльності вторинної зайнятості.

Акція «Зробимо Україну чистою разом!» є частиною всесвітнього руху «Let'sDolt!World», що об'єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПБК-20 - Професійний ...

КОМЕНТАРІ