В Житомирській області піротехніками знищено 7 одиниць вибухонебезпечних предметів часів минулої війни

В Житомирській області піротехніками знищено 7 одиниць вибухонебезпечних предметів часів минулої війни

10.02.16 10:56 0 522
08 лютого групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини проведені роботи по знищенню низки вибухонебезпечних предметів, що були виявлені напередодні «мисливцем» за металобрухтом.

Так, 04 лютого, на полі, що неподалік села Теснівка Новоград-Волинського району, місцевий мешканець натрапив на небезпечні знахідки, проводячи пошук металів за допомогою металошукача. Чоловік відразу ж зателефонував до Служби порятунку «101». До місця знахідки прибули рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони ідентифікували знайдені вибухонебезпечні предмети як: 3 артилерійські снаряди калібром 152, 75 та 45 мм, 3 мінометні міни калібром 81 мм та 1 ручну гранату РГ-41. Всі знайдені ВНП часів минулої війни.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають громадян: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101»! Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині льодохід ...

КОМЕНТАРІ