У Волинській області рятувальники розповіли громадянам,як запобігти пожежам у побуті

У Волинській області рятувальники розповіли громадянам,як запобігти пожежам у побуті

10.02.16 15:56 0 534
9 лютого співробітники Нововолинського міськвідділу Управління ДСНС України у

Волинській області провели профілактичний рейд серед мешканців міста Нововолинська.

Рятувальники відвідали громадян у їхніх оселях та в багатоквартирних будинках, оглянули протипожежний стан помешкань, нагадали основні правила безпеки у побуті.

Особливо ретельно співробітники Служби «101» інструктували осіб із так званої категорії ризику – літніх і самотніх людей, а також громадян, які зловживають алкоголем та ведуть асоціальний спосіб життя, нагадали їм основні правила особистої безпеки й закликали бети пильними з відкритим вогнем у побуті.

Спілкуючись із пересічними громадянами, рятувальники роз’яснювали основні протипожежні вимоги щодо експлуатації опалювальних пристроїв та систем, правила використання

твердопаливних та газових котлів та наголошували, що їх монтаж та сервісне обслуговування необхідно доручати лише кваліфікованим організаціям.

Під час інформаційного рейду рятувальники не обмежилися лише усною інформацією, а й поширили серед населення друковані матеріали з правил безпеки. Крім того, вони розмістили листівки та пам’ятки на спеціальних стендах «101 інформує» у місцях масового перебування людей.

УДСНС України у Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині за шахрайство ...

КОМЕНТАРІ