Волинська область: протягом рятувальники ліквідували 4 пожежі

Волинська область: протягом рятувальники ліквідували 4 пожежі

10.02.16 08:06 0 522
Зокрема, о 01:14 у селі Заброди Ратнівського району внаслідок замикання електромережі спалахнув дерев’яний житловий будинок. На допомогу прибула місцева пожежна команда села Видраниця та працівники Державної пожежно-рятувальної частини №14, які приборкали вогонь за 37 хвилин.

Того ж дня о 20:39 надійшло повідомлення, що у місті Горохів горить цегляна господарська будівля. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №9 та місцева пожежна команда села Марянівка, які спільними зусиллями ліквідували пожежу.

О 21:22 у місті Луцьку на вулиці Володимирській внаслідок порушення правил протипожежної безпеки при експлуатації пічного опалення спалахнув дерев’яний дачний будинок. Погасили полум’я працівники Державної пожежно-рятувальної частини №2 та частини спеціальної пожежної техніки.

Рятувальники застерігають громадян бути вкрай обережними при поводженні з відкритим вогнем, не перегрівати печі опалення понад міру, ховати сірники від дітей та не залишати їх вдома без нагляду.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Великий Березний: тестя від ...

КОМЕНТАРІ