В Чернівецькій області урок з правил дорожнього руху проводять фахівці. (+фото)

В Чернівецькій області урок з правил дорожнього руху проводять фахівці. (+фото)

10.02.16 14:49 0 517
Спеціальні заняття з відповідальними особами з організації експлуатації транспортних засобів відбулись у відділі державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області.

На планову навчальну годину пенітенціарники запросили працівників відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Фахівці відповіли на питання, які цікавили водіїв та відповідальних осіб, що відповідають за безпечну експлуатацію відомчих транспортних засобів органів і установ виконання покарань.

Значну увагу було приділено реформуванню колишньої Автоінспекції, функціям, які виконує відділ безпеки дорожнього руху в обласному управлінні національної поліції, підготовці патрульної служби,яка наразі триває, і незабаром розпочне виконання своїх завдань, в тому числі і у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.



Прес-служба Відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у січні ...

КОМЕНТАРІ