В Тернополі міська рада допоможе облаштувати прибудинкову територію ОСББ на вул. Самчука-бічна

В Тернополі міська рада допоможе облаштувати прибудинкову територію ОСББ на вул. Самчука-бічна

10.02.16 15:21 0 510
Минулого тижня, під час зустрічі голів ОСББ та структурних підрозділів міської ради, голова ОСББ із вул. У. Самчука-бічна, 1 звернулася до очільника Тернополя Сергія Надала із проханням вирішити проблему їх будинку із водовідведенням. За результатами звернення, міський голова оглянув прибудинкову територію на вул. Самчука-бічна та дав необхідні доручення.

«Реагуючи на звернення голови ОСББ, доручив відповідальним підрозділам, за сприятливих погодних умовах, прочистити дощову каналізацію, - розповідає Сергій Надал. - Оскільки представники ОСББ на території, де пролягає каналізація, хочуть облаштувати гаражі, вони виготовляють проектно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту каналізації, її перенесення, а також для цих потреб їм необхідно буде облаштувати заїзд. Після оформлення документів, проведемо спільну нараду і визначимо, які зобов’язання у цьому проекті візьме міська рада та представники ОСББ».

Нагадаємо, що зустріч голів ОСББ Тернополя та міського голови Сергія Надала відбулася 4 лютого. За результатами цієї наради, очільник Тернополя дав необхідні доручення, щоби в місцях утворення стихійних сміттєзвалищ, за згоди мешканців ОСББ, встановити відеокамери. Також у Тернополі розроблять методичні рекомендації покрокової процедури створення ОСББ для інших об’єднань тернополян, котрі готові брати відповідальність за утримання власних будинків.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Житомирщина: у 133 ...

КОМЕНТАРІ