Рівненська область: працівники ДСНС провели відпрацювання документів оперативного реагування

Рівненська область: працівники ДСНС провели відпрацювання документів оперативного реагування

10.02.16 12:23 0 635
09 лютого рятувальниками 5-ї державної пожежної-рятувальної частини м. Дубно у відповідності до план-графіку відпрацювання документів оперативного-реагування на найбільш важливих і складних пожежо та техногенно-небезпечних об’єктах провели відпрацювання відповідних документів на підприємстві «Єврошпон» та ДП «Смигаторф» смт. Смига Дубенського району.

Того ж дня співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Млинів спільно з працівниками Млинівського державного технолого-економічного коледжу провели практичне відпрацювання документів оперативного реагування даного навчального закладу.

Під час практичного відпрацювання проводились заходи щодо реалізації вимог Кодексу цивільного захисту України, спрямованих на захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, готовності об’єкта, органів управління і сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пожеж з метою мінімізації їх наслідків.

Рятувальники перевірили джерела зовнішнього протипожежного водопостачання, забезпечення та справність первинних засобів пожежогасіння, відповідність шляхів евакуації нормативним документам.

Працівники ДСНС роз’яснили керівництву та персоналу об’єкту порядок дій на випадок виникнення пожежі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: зміцнення ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ