У Рівненській області рятувальники навчали дітей берегти своє життя

У Рівненській області рятувальники навчали дітей берегти своє життя

10.02.16 09:02 0 552
09 лютого на екскурсію до 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне завітали учні перших класів НВК «Школи ліцею» №19. На початку зустрічі співробітники Держслужби з НС розповіли школярам про пожежі та надзвичайні ситуації на території міста, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій. Особлива увага малюків була зосереджена на аналізі прикладів останніх надзвичайних подій, винуватцями яких стали їх однолітки. На завершення бесіди дітям ще раз нагадали про необхідність дотримання правил безпеки при користуванні електричними та нагрівальними приладами.

Далі малеча отримала змогу ознайомитися з пожежно-рятувальною технікою. Хлопчики та дівчата з великою зацікавленістю розглядали пожежні автоцистерни та авто-драбину, за допомогою яких щоденно здійснюється гасіння пожеж та порятунок людей в обласному центрі. З вуст дітей лунало багато питань з приводу застосування різноманітних технічних засобів та роботи рятувальників.

Робота з підростаючим поколінням є одним з пріоритетних напрямків діяльності Служби порятунку. З цією метою підрозділи Головного управління ДСНС у Рівненській області спільно з освітянами постійно організовують екскурсії для школярів в місцеві пожежно-рятувальні підрозділи та класи-музеї пожежної охорони Рівненщини, в ході яких проводиться масово-роз‘яснювальна та навчальна робота серед дітей щодо дотримання правил поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій різного характеру та їх попередження.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку муніципали ...
Наступна новина: Попередження про ...

КОМЕНТАРІ