Як підібрати шини для свого автомобіля?

Як підібрати шини для свого автомобіля?

11.02.16 20:30 0 9781

Шини - той елемент автомобіля, який вимагає особливого підходу і умов експлуатації. Кожен водій знає, як важливо переходити з зимової гуми на літню і навпаки. Тут дуже важлива точність, так як при зміні сезонності гуми вимагають міняти і розмір автошин - підганяти їх під диски.
Проте, перш ніж змінювати розміри дисків і виконувати підбір шин за авто під нові диски, радимо переглянути інструкцію по правильній експлуатації автомобіля, де вказуються максимально дозволені розміри шин. Якщо у вас немає такої інструкції до автомобіля, то підбір шин по марці авто краще доручити професійним менеджерам. До речі, більше інформації про шини для автомобилів ви можете дізнатися в Інтернет-магазині "Ваши шины" на сайті: vashi-shiny.com.ua.

На що ще слід звертати увагу, коли виконуєте підбір шин по марці авто?

  1.  Розміри автошин і дисків автомобіля можуть бути змінені у зв'язку з тим, що автовиробник вніс коригування в технічні особливості автомобіля.
  2. Якщо міняєте розмір дисків, то спочатку приміряйте їх до автомобіля без покришок, а вже потім починайте монтувати шину.
  3. Також при зміні розміру дисків перевірте, щоб кріпильні отвори дисків підходили для їх установки, а також те, щоб гальмівний супорт автомобіля не діставав до диска.
  4. Як бачите, важливих моментів при зміні гуми досить багато, їх потрібно обов'язково враховувати і дотримуватися, оскільки від якісної гуми залежить ваша безпека під час їзди.

Вигідні можливості для автовласника при підборі шин по марці авто

Використовуючи відомий для багатьох фільтр «підбір гуми по марці авто», ви легко підберете оптимальний варіант шин для свого автомобіля. Для більш точного підбору гуми по марці авто потрібно вказати рік випуску, модель і модифікацію. Конкретизувавши задані параметри, натискаєте кнопку "Підібрати", і фільтр сам запропонує вам безліч варіантів. Після цього вам лише потрібно визначитися з виробником і ціною.

Які ще переваги вам може запропонувати якісний підбір коліс по авто?

  •     Висока точність підбору шин за моделлю авто;
  •     Індивідуальний підхід сервісу компанії до кожного клієнта;
  •     Консультації - як правильно підібрати шини по марці авто в Україні від справжніх професіоналів;
  •     Гарантоване задоволення від вибору гуми для машини.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Выбираем качественный ...

КОМЕНТАРІ