В Житомирській області піротехніками знищено артснаряд часів війни

В Житомирській області піротехніками знищено артснаряд часів війни

11.02.16 15:47 0 627
10 лютого групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищено вибухонебезпечний предмет, що був виявлений напередодні.

Так, 09 лютого, близько 11:00, у лісі, що біля с. Пристанційне Малинського району, двоє працівників лісового господарства проводили виорювання певної земельної ділянки під засадження нових дерев. Під плуг потрапив металевий предмет, який був схожий на вибухонебезпечний. Лісники відразу ж припинили земельні роботи та зателефонували до Служби порятунку «101». До місця події прибули рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Малин, вони ідентифікували знайдений предмет як 1 артилерійський снаряд калібром 152 мм часів минулої війни.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають громадян: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101»! Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ