На Хмельниччині вогнеборці врятували молоду дівчину під час спроби самогубства

На Хмельниччині вогнеборці врятували молоду дівчину під час спроби самогубства

11.02.16 08:56 0 582
9 лютого о 17:43 до кам’янець-подільських рятувальників надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що біля Новопланівського мосту на скелі сидить людина і має намір вчинити самогубство. Про подію рятувальним службам сповістив випадковий перехожий – очевидець події.

Невідкладно на місце події прибули рятувальники, медики та поліція, які з’ясували, що на висоті 36 метрів над землею на краю скелі, звісивши ноги донизу, сидить молода дівчина. Працівник поліції, наблизившись до дівчини на відстань 3-4 метри, усіляко переконував її не вчиняти необачних дій. Проте перемовини не давали жодних результатів: 25-річна дівчина говорила про те, що вона для себе вже все вирішила, і хоче будь-що вчинити задумане.

Прибувши на місце події, у командира відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Олександра Латюка, старшого пожежного-рятувальника Олександра Рудого та заступника начальника частини Андрія Лилака часу на роздуми не було. І поки працівник поліції продовжував відволікали жінку, бійці, застрахувавши себе з допомогою спеціального обладнання та рятувальної мотузки, наблизились до краю прірви. Олександр Латюк непомітно підійшов до дівчини з боку статуї кам’яного оленя та схопив її в обійми, не даючи вчинити задумане. Інші двоє рятувальників підійшли з другого боку. Разом вони відтягли потенційну самогубцю подалі від урвища.

Дівчину передали медпрацівникам, щоб вони допомогли остаточно переконати її відмовитись від вчинення самогубства.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: «Я був,є і ...
Наступна новина: Вручено перші ID-паспорти ...

КОМЕНТАРІ