підбили підсумки діяльності Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України за 2015 рік

підбили підсумки діяльності Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України за 2015 рік

11.02.16 15:17 0 601
10 лютого в приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбулось підбиття підсумків діяльності Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2015 рік.

Захід проходив під головуванням першого заступника очільника області – Андрія Гижка, також на нараді були присутні заступник директора Департаменту-начальник управління планування та координації заходів цивільного захисту ДСНС України Василь Скакун, начальник Головного управління ДСНС Вінницької області Руслан Шевчук, керівники районних райдержадміністрацій, керівний склад підрозділів рятувальників області, директор Департаменту ЦЗ Вінницької ОДА Сергій Вовченко, а також голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак.

Про виконання основних завдань у сфері цивільного захисту у минулому році та пріоритетні напрямки системи цивільного захисту Вінницької області доповів начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук. Під час виступу очільник відомства звітував перед присутніми про виконану роботу у 2015 році.

Наголосивши на тому, що протягом звітного періоду рятувальники Вінниччини здійснили ряд заходів, що були спрямовані на удосконалення системи цивільного захисту. Зокрема на підвищення рівня боєздатності підрозділів оперативно-рятувальної служби та зміцнення матеріально-технічної бази. Також Руслан Шевчук озвучив і статистичні дані по виникненню надзвичайних ситуацій, наголосивши на тому, що жодна з них не залишилась без швидкого та оперативного реагування підрозділів ДСНС.

У ході наради до слова був запрошений заступник директора Департаменту-начальник управління планування та координації заходів цивільного захисту ДСНС України Василь Скакун. За його словами рятувальники Вінниччини за злагоджену роботу отримують оцінку «добре». У квітні на Головне управління ДСНС області очікує комплексна перевірка діяльності Служби, а у липні - командно штабні навчання.

Василь Скакун звернувся і до керівників райдержадміністрацій області з проханням при проведенні заходів з децентралізації влади не забути про напрямок цивільного захисту. Аби у результаті він отримав раціональне та гідне забезпечення.

Варто зазначити, що Вінницька область є пілотною в рамках співпраці проведення реформування місцевих органів влади та децентралізації з утворення пожежних дружин на базі новоутворених громад. Напередодні з цієї нагоди було підписано меморандум.

По завершенню заходу 20 вінницьких рятувальників отримали грамоти та подяки від керівництва області та міста. За роботу та відданість Службі порятунку також отримали медалі та відзнаки від ГУ ДСНС шестеро офіцерів служби цивільного захисту, ще троє – чергові звання.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі капітально ...
Наступна новина: Что необходимо чтобы ...

КОМЕНТАРІ