Тернопільська область: рятувальники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо запобігання виникнення пожеж у осінньо-зимовий період

Тернопільська область: рятувальники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо запобігання виникнення пожеж у осінньо-зимовий період

11.02.16 15:04 0 604
Рятувальники Тернопільської області постійно проводять агітаційно-профілактичну роботу щодо попередження загибелі та травмування людей в зимовий період під час виникнення різних надзвичайних подій, в тому числі і пожеж. Такі заходи проводяться з метою зменшити кількість пожеж у житловому секторі. Адже, всім відомо, що у холодну пору року, у зв’язку з постійною експлуатацією приладів опалення та газобалонного обладнання, кількість пожеж у житловому секторі зростає.

Так, 10 лютого 2016 року фахівці Тернопільського міського відділу У ДСНС України у Тернопільській області провели роз’яснювальну роботу з мешканцями будинків, що на території житлово-експлуатаційної контори ПП «Фаворит». Під час бесід рятівники пояснили основні правила пожежної безпеки, нагадали про небезпеку, яка може виникнути, якщо не дотримуватися даних правил.

Крім того, під час заходу було розповсюджено пам’ятки та листівки на протипожежну тематику. Люди уважно слухали поради та дякували рятувальникам за нагадування, а також обіцяли дотримуватися правил пожежної безпеки.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки. Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте. Слідкуйте за справністю електричних мереж. Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розробляють ...
Наступна новина: У Тернополі капітально ...

КОМЕНТАРІ