В Луцьку воїни-інтернаціоналісти отримали пам'ятні медалі “25 років виведення військ з Афганістану”

В Луцьку воїни-інтернаціоналісти отримали пам'ятні медалі “25 років виведення військ з Афганістану”

11.02.16 10:14 0 681
У залі засідань міської ради відбулося вручення пам'ятних медалей “25 років виведення військ з Афганістану” понад 30-ти учасникам бойових дій на території Республіки Афганістану у період 1979-1989 років та інвалідам війни з їх числа. В урочистостях взяли участь міський голова Микола Романюк, його заступник Сергій Григоренко.

Микола Романюк висловив воїнам-інтернаціоналістам слова вдячності за мужність, виявлену в афганській війні, та за те, що тепер багато їхніх побратимів захищають нашу державу на сході України.

“Ніколи не забудеться ваш подвиг і пережите вами. Ви є прикладом того, яким має бути справжній чоловік. Спасибі за те, що зустрічаєтеся з молоддю у школах, ділитеся спогадами. І багатьом з вас сниться ця війна. Вічна шана й пам'ять тим, хто не повернувся з війни, хто помер після війни від ран, чи інших недуг,” - сказав міський голова і закликав вшанувати загиблих у війні хвилиною мовчання.

Він подякував цим мужнім чоловікам за захист національних інтересів держави та спокою громадян, побажав усім мирного неба, міцного здоров'я, щоб Бог оберігав від усіх незгод, щоб було все добре у родинах, щастя і достатку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопілля: жителям ...

КОМЕНТАРІ