Участь Луцька у форумі «Муніципалітети як відповідальні лідери»

Участь Луцька у форумі «Муніципалітети як відповідальні лідери»

11.02.16 08:30 0 649
У п'ятницю, 5 лютого, заступник директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Сергій Омельчук взяв участь у форумі «Муніципалітети як відповідальні лідери», який відбувся в місті Києві та зібрав представників органів місцевого самоврядування з усіх регіонів України. Понад 50 спікерів та 200 представників муніципалітетів обговорили соціальну відповідальність міст та можливі шляхи для того, щоб зробити міста відповідальними лідерами. Було відзначено кращі проекти муніципалітетів в рамках Конкурсу «Відповідальне місто», а також підписано Меморандум про створення мережі відповідальних міст.

В рамках сесії щодо ролі муніципалітетів у боротьбі з корупцією, обговорювалися питання громадського бюджетування, електронних закупівель та впровадженню електронної демократії, в тому числі системи електронних петицій. Одним із спікерів на цій сесії був заступник директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Сергій Омельчук. В контексті питань партисипаторного бюджетування, він презентував учасникам форуму «Програму підтримки ініціатив жителів міста Луцька», яка реалізовувалась у 2015 році. Одночасно, під час обговорення впровадження системи електронних закупівель в органах місцевого самоврядування та громадських петицій мешканців, Сергій Омельчук розповів про успіхи та досягнення Луцької міської ради у цих сферах.

Організатором форуму виступив Центр «Розвитку корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів. Партнер події – Western NIS Enterprise Fund. Форум «Муніципалітети як відповідальні лідери» став фінальною подією проекту «Соціальна відповідальність державних органів влади: на шляху до євроінтеграції». Відповідний форум проводитиметься щорічно.

https://www.facebook.com/hashtag/ResponsibleCities

Департамент економічної політики Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ