У Тернополі розробляють положення першочергового надання житла учасникам АТО

У Тернополі розробляють положення першочергового надання житла учасникам АТО

11.02.16 14:55 0 660
Чергове засідання робочої групи, яка опікується забезпеченням належних прав учасників АТО, відбулося 9 лютого. На засіданні представники структурних підрозділів органу місцевого самоврядування та громадських організацій - об’єднань учасників АТО обговорили ряд важливих питань, серед яких звучало питання порядку першочергового надання земельних ділянок чи житла особам, які брали участь в АТО та членам сімей загиблих.

« робоча група має два важливі завдання. Насамперед, це погодження з громадськістю наявного реєстру учасників АТО та родин загиблих, а також визначення порядковості надання цим сім’ям земельних ділянок чи житла. При цьому буде враховано особливі заслуги, відзнаки, інвалідність, а також сімейний та матеріальний стан, - розповідає голова робочої групи, заступник міського голови Леонід Бицюра. - Наразі управління правового забезпечення та управління квартирного обліку міської ради опрацьовують можливі варіанти порядку першочергової передачі у власність житла учасникам АТО, які потім будуть винесені на розгляд робочої групи».

Нагадаємо, що перше засідання робочої групи у цьому році відбулося наприкінці січня. Тоді з представниками громадськості були обговорені питання виділення земельних ділянок, надання медико-соціальної та іншої допомоги учасникам АТО у Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ