Степан Барна: «Я був,є і буду на стороні людей»

Степан Барна: «Я був,є і буду на стороні людей»

11.02.16 08:49 0 566
На чергове засідання сесії обласної ради, яке відбулося 10 лютого, прийшли представники громади м. Ланівці та декількох навколишніх сіл.

Як відомо, кілька місяців населений пункт - в епіцентрі скандалу. Тут триває конфлікт між частиною місцевих мешканців та сільськогосподарським підприємством «Агро-Ланівці». Люди виступають проти свиноферми та звинувачують підприємство у численних порушеннях санітарних нормта хочуть, аби свиней звідти вивезли.

Відтак до активістів звернувся голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Громада вимагає справедливості, і хоче себе захистити, це – їхнє законне право, - констатував Степан Барна. – Однак у цій справі маємо почати з притягнення до відповідальності посадових осіб органів державної влади у м. Ланівці, які приймали рішення про відновлення тваринницьких ферм 25 жовтня 2013 року. Маємо ставити питання голові адміністрації, який в цей час займав посаду і видавав дозволи, особам, які поставили підписи під ними. Я був, є і буду на стороні людей. З цього приводу в нас неодноразово засідали робочі групи, ОДА і надалі стоятиме на позиції дотримання законності, я вам гарантую неупереджене ставлення до цього питання».

Відтак, депутати обласної ради підтримали направити депутатський запит депутата обласної ради Володимира Мисика щодо закриття свинокомплексу корпорації ПАП «АгроЛанівці» на розгляд голові обласної державної адміністрації С. Барні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ