В Чернігівській області рятувальники провели профілактичні бесіди з любителями зимової риболовлі

В Чернігівській області рятувальники провели профілактичні бесіди з любителями зимової риболовлі

11.02.16 08:18 0 618
Вже протягом тривалого часу на території Чернігівській області утримується плюсова температура повітря, внаслідок чого товщина льоду на водоймах постійно зменшується і наражає на небезпеку любителів зимової риболовлі.

З метою запобігання нещасним випадкам, 10 лютого фахівці Семенівського районного сектору Управління ДСНС у Чернігівській області здійснили профілактично-роз'яснювальний рейд місць зимової риболовлі на річці Ревна. Як з'ясувалося під час його проведення, жодний з рибалок не мав при собі найпростіших підручних засобів порятунку. Рятувальники розповіли про небезпеку перебування на тонкому льоду, особливо в тих місцях, де б'ють джерела, швидка течія або струмок впадає у річку, роз’яснили до чого може призвести скупчення рибалок на одному місці та пробивання поряд із собою багатьох лунок, а також довели заходи з порятунку у разі потрапляння під тонку кригу.

В ході проведення профілактично-роз'яснювального рейду фахівці ДСНС вручили любителям зимової риболовлі листівки та пам’ятки з правилами безпеки та застерігали бути вкрай обережними і уважними на водоймах, а в період потепління взагалі утриматися від перебування на льоду.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на хабарі ...
Наступна новина: Участь Луцька у форумі ...

КОМЕНТАРІ